fbpx
Design Venture Day 2019

Design Venture -ohjelman jäsenyrityksiä

Liiketoimintaansa on kehittämässä koko joukko Päijät-Hämeen alueen yrittäjiä. Alla ovat tiedot yrityksistä ja linkit lisätietoihin.

A. Vesalainen

Maahantuomme pääasiallisesti toimistokalusteita – erityisesti sähköpöydänrunkoja ja aktiivinojaimia.

Yrityksen epertuaariin kuuluu myös SULO-tuoli sekä muutama virkistävä poikkeus.

AK-Taulucenter

AppSolute Solutions Finland

Bukk Inspiration

Bukk Inspiration kehittää, valmistaa ja markkinoi käsittely- ja havaintomotoriikkaa kehittäviä BUKK® ja BUKK®.OFF.ICE-taitoharjoitteluvälineitä. Bukk lisää huippu-urheilijan kilpailukykyä tarjoamalla pelaajille ja valmentajille työkalut tavoitteelliseen ja tulokselliseen valmentautumiseen. Bukk innostaa arki- ja harrasteliikkujia motoriikkaharjoitteluun!

Carelogi

Chao & Eero Jewel

Diego Arvez

Eskola Design

Evävaaradesign

Evävaaradesign on lahtelainen huonekalualan edelläkävijä yritys, joka kehittää ja valmistaa funktionaalista Silence-tuoteperhettä.

Silence-tuoteperhe koostuu erilaisista äänenhallintakalusteista esim. puhelinkopit, hiljaiset työpisteet, maailman pienin konserttisali, matalaääniaalloilla hierovia tuoleja, vetäytymispisteitä jne. Evävaaradesign jatkaa vahvaa innovatiivista kehityslinjaa tulevaisuuden käyttötarpeet huomioiden.

FC Kuusysi

FC Kuusysi on lahtelainen jalkapalloseura, jonka miesten joukkue pelaa Kolmosessa ja naisten joukkue Ykkösessä. Seura perustettiin vuonna 1934 nimellä Lahden Pallo-Miehet. Se pelasi tällä nimellä vuoteen 1963 asti, jolloin nimi muutettiin Upon Palloksi. Kuuden vuoden jälkeen tapahtui jälleen nimenmuutos ja seuran nimeksi tuli Lahti-69, josta muotoutui pian lempinimeksi Kuusysi.

Fysioline Production

HTCollection

Kansainvälisesti arvostettua suomalaista muotoilua kuuden vuosikymmen ajan. Laatu, toimivuus ja mukavuus ovat innovatiivisen tuotekehittelymme perusarvoja. Perheyrityksemme on valmistanut korkealaatuisia käsintehtyjä huonekaluja Lahdessa ja Hollolassa aina 1950-luvulta asti.

Idus

Idus Oy suunnittelee ja kehittää yritysten visuaalista ilmettä ja markkinointiviestintää kattavasti ja monipuolisesti. Suunnittelemme yrityksellenne näyttävän ulkoasun ja laadimme tekstit, jotka puhuttelevat asiakkaita ja saavat heidät kiinnostumaan tuotteista ja palveluista. Osaamisemme kattaa liikemerkit, verkkosivut, esitteet, lehtimainokset sekä kaikki muutkin myynnin ja markkinoinnin työkalut.

Kahiwa

Olemme Lahdessa toimiva pienpaahtimo, sekä kahvin maahantuoja. Toimintamme ytimessä on erityisen laadukas ja eettisesti tuotettu kahvi, jonka paahdamme aina tarkkuudella, tuoden esiin kahvin oman uniikin luonteen.

Kiinteistökehitys Valo

Kirma Hoiva

Lahti Basketball Juniorit

Lahti Green Capital

Made in Finland Shop

Made in Finland Shop on ainutlaatuinen, vain ja ainoastaan Suomessa valmistettuja huonekaluja ja kodinsisustusta myyvä verkkokauppa.

Metallituote Summanen

MunJob

Nepra

Népra on hyvänmielen urheiluvaatemerkki Lahdesta. Népran keskiössä ovat istuvuus, pehmeät ja laadukkaat materiaalit sekä läpinäkyvä tuotanto. Urheiluvaatemallistomme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa, ommellaan Virossa, ja kankaat on huolella valittu Italiasta. Mahdollisuuksien mukaan käytämme kierrätysmateriaaleja. Laadukkaiden urheiluvaatteiden valmistamisen lisäksi haluamme olla mukana muuttamassa nykyistä kulutuskäyttäytymistä vastuullisempaan suuntaan.

Nowene

Nowene/Hotelli Valo on uusi ryhmämatkailijoille suunnattu hyvinvointipalveluja tarjoava terveyskylpylä Heinolassa. Nowene tarjoaa majoitus-, kokous-, ohjelma- ja hyvinvointipalveluja. Terveyskylpylän terveyttä edistävillä pohjolan hoidoilla, saunamaailmalla ja luontoaktiviteeteilla on iso rooli yritystoiminnassamme.

Paloka

PowerByte

Puine

Puro Concept

Rei-Kaluste

SecondThought

Sinni Nordica

Studio Antti E

Tofusta

Toisintekijät

TopLine Media

TopLine Media on edelläkävijä tarinallisten verkkopohjaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttajana, parhaita teknologioita ja käytäntöjä hyödyntäen. Osaamme kääntää vaikeankin asiantuntijatekstin arkikielelle, sekä luoda siitä vuorovaikutteisia ja mukaansatempaavia oppimiselämyksiä. Toimimme joustavasti avaimet käteen -periaatteella. Kuljemme asiakkaamme kanssa käsi kädessä aina oppimistavoitteiden asetannasta tulosten mittaamiseen saakka, tyytyväisyystakuulla.

Tricton

Tricton suunnittelee ja toteuttaa erottuvia ratkaisuja brändien tueksi.

Interaktiivinen taideteos valaisemassa toimipisteen sisäänkäyntiä, teknisillä yksityiskohdilla täytetty design messuosasto, kokoustilojen tunnelman taikominen valoin ja somistein, erikoislavatekniikan luominen.

Meillä on taitoa tehdä tätä. Meillä on myös tahtoa tehdä enemmän. Parempaa.
Ennennäkemätöntä.

Wau Efekti