fbpx
Design Venture Day 2019

Future Business Forum

Asiantuntijat ja Lahden ammattikorkeakoulun bisnesopiskelijat esittelevät tulevaisuuden todennäköisimpiä trendejä, joissa kannattaa olla mukana. Iltapäivän aikana pääset verkostoitumaan ja saat yrityksellesi uusia visioita liiketoiminnan mahdollisuuksista. Tule tekemään tulevaisuutta!

Tapahtuman starttaa keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä Perttu Pölönen.

Työpajoissa pohditaan tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia sekä tunnistetaan uusia palvelu- ja liikeideoita tulevaisuustiedon ja tiedolla johtamisen ja data-analytiikan valossa. Opiskelijat esittelevät kuusi teesiä tulevaisuuden liiketoiminnan kehittämiseen. Tämän jälkeen tartutaan ketterään palvelukehittämiseen yritysten tarpeista käsin työpajoissa.

12.00–12.15
Tilaisuuden avaus
Mika Kylänen, yliopettaja

12.15–13.15
Avainpuheenvuoro
Perttu Pölönen, keksijä, futuristi, säveltäjä, startup-yrittäjä

13.35–14.05 Kahvitauko ja verkostoitumista

13.15–13.35
Tulevaisuuspotpuri; kuusi tulevaisuusteemaa pähkinänkuoressa
Palveluliiketoiminnan tradenomiopiskelijat

14.05–14.20
Jakautuminen tulevaisuusteemapajoihin

14.20–16.30
Energisoivat tulevaisuusteemapajat: tulevaisuuden palvelu- ja bisnesideoita!
Fasilitaattoreina LAMKin opiskelijat

Teemapajojen aiheet: Liikenteen ja liikkumisen tulevaisuus | Terveys & hyvinvointi | Ravinto, ruoka | Tulevaisuuden kauppa | Työn muutos ja johtamisen murros | Muuttuva asiakas

16.30–17.00
Yhteenveto eri teemapajojen tuloksista ja jatkotoimenpiteet

Tapahtuma on osa Tulevaisuustiedosta vauhtia pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen (TULEVA) -hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto.

Keskiviikko 8.5.

12:00-17:00

puhujan_info

Avajaispuheenvuoro

Seminaaripuhujan informaatiot

Perttu Pölönen

Future Business Forumissa Perttu Pölönen ravistelee rohkeaan ajatteluun. Kuulemme, miten muutosvoimat yhdessä vaikuttavat koulutukseen, ihmisyyteen ja jokapäiväiseen arkeemme. Teknologiat, mielikuvitus, identiteetti ja tulevaisuuden taidot ovat keskeisiä teemoja. Perttu valaa uskoa siihen, kuinka kaikki on mahdollista silloin kun mikään ei ole varmaa. Tulevaisuuden haasteet vaativat disruptiota – kehitystä joka mullistaa nykyisen. Uskallammeko olla olla tarpeeksi kunnianhimoisia tulevaisuuden suhteen? Perttu Pölönen on keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä, joka on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja -taiteellisuudesta. Perttu on akateemisesti koulutettu säveltäjä ja opiskellut eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa. Hän on voittanut EU:n nuorten tutkimuskilpailun ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta. NASAlla ollessaan Perttu on perustanut hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuusteknologiaa käyttäen.