fbpx
Design Venture Day 2019

Design Venture mediapaja – Duuniexpo

Design Venture ohjelma järjestää mediapajan DuuniExpon yhteydessä keskiviikkona 12.2.2020 LAMK Kampuksella osoitteessa Mukkulankatu 19.

Design Venture mediapaja: Ilkka Kauppinen – “henkilö- ja yritysbrändäys somessa”

DuuniExpo on täällä taas – laajempana kuin aiemmin!
Rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma DuuniExpo laajentaa vuoden 2020 ohjelmatarjontaansa, jonka vuoksi tapahtuma järjestetään nimellä DuuniExpo X Bisnespäivä. Tapahtuma järjestetään 12.2.2020 Mukkulankadun NiemiCampuksella ja teemana on verkostoituminen sekä yritysten ja korkeakoulun välinen yhteistyö. DuuniExpo X Bisnespäivä -tapahtuman toteuttavat yhteistyössä LAMKin opiskelijoista koostuva projektiryhmä sekä LAMKin yrityspalvelut.

Mitä DuuniExpo X Bisnespäivä tarjoaa osallistujille?

Luvassa on tuttuun tapaan innostavia kohtaamisia työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoavien yritysten ja niitä etsivien korkeakoulu-, lukio- ja ammattikouluopiskelijoiden kesken. Ohjelma pitää sisällään myös suuren kattauksen vaikuttavia puheenvuoroja. Tuoreimpana ohjelmalisäyksenä DuuniExpo X Bisnespäivä järjestää yrityksille suunnatun Bisnesklinikan, joka kutsuu yritykset uudistumaan, kasvamaan ja kehittymään korkeakoulun tarjoamien mahdollisuuksien tukemana. Sen lisäksi tapahtuman yhteydessä pidetään NiemiCampuksen avoimet ovet. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa DuuniExpo X Bisnespäivään verkostoitumaan, oppimaan ja inspiroitumaan!

DuuniExpo X Bisnespäivä toteutetaan osana Korkeakoulut innovaatiotoiminnan vauhdittajina – DYNAMO -hanketta. 

Keskiviikko 12.2.

13:00-15:00